20. Acil Tıp Bahar Sempozyumu 03 / 05 Mart 2017 Mardin

20. Acil Tıp Bahar Sempozyumu'nu 03 - 04 - 05 Mart 2017'de Mardin Artuklu Üniversite'sinde düzenleneceğini duyurmak ve sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.

PAYLAŞ
Gazete Acil -

Acil Tıp Uzmanları Derneği ve Artuklu Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı ortak katkıları; Mardin Sağlık İl Müdürlüğü ve Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin destekleri ile düzenlenecek sempozyumumuzun sizlerinde katılımı ile tam bir bilimsel şölene dönüşmesini arzulamaktayız.

Bilimsel toplantılar günümüzde bilgiyi daha süratle yenilenir hale getirmekte ve yeni bilgilerin izlenmesi, özellikle Acil Tıp gibi geniş bir dalda uzmanlık eğitimi ve sonrası dönemde güncel bilgiye ulaşmada çok önemli yer tutmaktadır.

İki gün boyunca devam edecek bilimsel oturumların yanında, sevgi ve dostlukların paylaşılacağı bir sosyal program ile sizleri dinlendirmeyi ve hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız. Medeniyetler beşiği Mardin’in farklı atmosferinde buluşmak ve bilimsel zenginlik yanında tarihi dokunun güzelliklerinin tadına da birlikte varabilmenin heyecanını duyuyor, sizleri aramızda görmek istiyoruz. Mardin için uygun ve güzel bir tarih olan Mart ayında katılımınız bize güç verecektir.

İki gün acil servis hizmetlerine ara verip ülkemizin güzel ve kadim bir şehri olan Mardin’de meslektaşlarımızla beraber bir araya gelmek, o bölgede yaşayan insanlarımızla beraber aynı caddelerde teneffüs etmek, hal hatır sorup sıcaklıklarını hissetmek, küçük taburelerde oturup Mardin kahvesini içmek; birer fotoğraf çekip arşivlerimize yerleştirmek kaçırmak istemediğiniz anlar olacaktır. İlgili makamlarla yapılan görüşmelerde güvenlikle ilgili herhangi bir problemin olması söz konusu değildir.

Mardin’de buluşmak üzere sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.

Prof.Dr.Ahmet AĞIRAKÇA                                Prof. Dr.Başar CANDER                                       Yrd.Doç.Dr.Necmettin AKTEPE

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü                Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı                 Mardin Artuklu Ün. Sağlık Yüksekokulu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Hemşirelik Böl. Bşk

 

Bilimsel Program için Tıklayınız

Web Sitesi için tıklayınız  

http://www.mardinsempozyum.com/

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN