En Başarılı İntern Doktor' Ödülüne Dr. Batuhan İlbey BAŞOL ayık görüldü.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı' Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor' Ödülüne Dr. Batuhan İlbey BAŞOL ayık görüldü.

PAYLAŞ
Gazete Acil -

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Batuhan İlbey BAŞOL ayık görüldü.

 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olan "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülüne  Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'n den    Dr. Batuhan İlbey BAŞOL layık görüldü.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyet töreni açılış konuşmalarının ardından dördüncü dönem fakülte birincisinin adı mezuniyet kütüğüne çakıldı. Program dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Ardından, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından 2016 - 2017 eğitim-öğretim yılı Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntörn Doktoru ödülü takdimine sıra geldi. Ödülümüzü almaya layık görülen, İnt. Dr.Batuhan İlbey BAŞOL' a plaketini ve belgesini  Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ŞAHİN tarafından sahnede takdim edildi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN