Worldwide Emergency Medicine 29 - 31 Mayıs 2020 Online Toplantı

PAYLAŞ

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

ATUDER olarak 29-31 Mayıs 2020 tarihleri arasında COVID-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında Online “Worldwide Emergency Medicine” kongresini düzenledik.

Kongremize Türkiye (Başta Etik Kurlu Üyesi hocalarımız olmak), Amerika, Hindistan, Meksika, Brezilya, İtalya, İspanya, İngiltere, Çin, Fransa, Özbekistan, Belçika, Güney Afrika’dan pratik olarak sahada çalışıp tecrübe sahibi olan çok sayıda hocalarımız katılıp sunumlarını yaptılar.

            Sabah, öğleden sonra ve akşam olmak üzere günde üç, toplamında da on oturum gerçekleştirildi. Konu ile ilgili dünyanın her yerindeki tecrübeler paylaşıldı. Şimdiye kadar dünyada meydana gelmiş pandemilerin tarihçesi, Covid Pandemisi tarihçesi-epidemiyoloji-bulguları-yayılımı-tanısı-tedavisi-yoğun bakım takibi-Coıvid ile ilgili medikolegal konular ve Covid sonrası tartışıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda çok yüksek kalitede bir bilimsel organizasyon oldu. Gece saat 24.00’lere kadar konular canlı yayında tartışıldı. Oturumları ulusal ve uluslararası binlerce meslektaşlarımız canlı olarak takip etti. Hem ulusal hem de uluslararası katılımcılarımızdan yüzlerce teşekkür, tebrik mesajları geldi ve gelmeye devam ediyor.

ATUDER bir çok alanda olduğu gibi, online bilimsel organizasyon düzenleme konusunda da ciddi bir tecrübe kazanmıştır. Bu kazanımlarını bundan sonra da meslektaşlarıyla paylaşmaya devam edecektir.

Bu vesile ile bu pandemi ile mücadele sırasında hastalanıp vefat eden başta sağlık çalışanı meslektaşlarımız olmak üzere vefat tüm eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bu ciddi,  kaliteli ve başarı bilimsel organizasyonun düzenlenmesinde emekleri ve katkıları olan başta ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar Cander ve ATUDER Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere

  • ATUDER COVID Çalışma Grubuna
  • Tüm konuşmacı hocalarımıza
  • Tüm katılımcılarımıza,
  • Sponsor firmalarımıza
  • Organizasyon Firma çalışanlarına (Orkun, Emre, Selçuk) çok teşekkür ediyoruz.

Çok yakında başka başarılı organizasyonlarda buluşmak üzere saygılarımızı sunuyoruz

ATUDER

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN